ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ. Μητσοτάκης: «Οι πολίτες απορρίπτουν το ψέμα και τον λαϊκισμό σε αυτές τις Ευρωεκλογές»

Κ. Μητσοτάκης: «Οι πολίτες απορρίπτουν το ψέμα και τον λαϊκισμό σε αυτές τις Ευρωεκλογές»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε από τις Βρυξέλλες για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και τόνισε τη σημασία τους για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στις Ευρωεκλογές «οι πολίτες της Ελλάδας, αλλά και οι πολίτες της Ευρώπης, θα αφήσουν πίσω τους το ψέμα και τον λαϊκισμό», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες, προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, οι πολίτες «θα ψηφίσουν για μία νέα Ευρώπη που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες δουλειές στους νέους συμπολίτες μας, αλλά και ασφάλεια για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες». Όπως επισήμανε, η ΝΔ θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή σε αυτή τη σημαντική μάχη.

Όπως είπε, μπορεί να εγγυηθεί απόλυτα ότι την επόμενη μέρα η φωνή της Ελλάδος στην Ευρώπη θα μετράει και πάλι και η Ελλάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει στην ΕΕ αυτά που πραγματικά της αξίζουν. «Γι’ αυτό, στις ευρωεκλογές που έρχονται ψηφίζουμε και για μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια ισχυρή Ευρώπη που αλλάζει», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο αρχηγός της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στο κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν, που αναστέλλει τη συμμετοχή του στο ΕΛΚ, σημειώνοντας ότι η ΝΔ ήταν το πρώτο από τα μεγάλα κόμματα του ΕΛΚ που δημόσια ζήτησε να ληφθούν μέτρα, να επιβληθούν συγκεκριμένες κυρώσεις στο κόμμα του κ. Όρμπαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.