ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Σεπόλια – Δείτε τι του είπαν οι κάτοικοι (βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Σεπόλια – Δείτε τι του είπαν οι κάτοικοι (βίντεο)

Στα Σεπόλια βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη φορολογία και την ανασφάλεια.

Ενδεικτικό είναι πως οι περισσότεροι από τους κατοίκους της περιοχές είπαν πως δεν υπάρχει αστυνόμευση, κακοποιοί ληστευτούν και σπάνε καταστήματα. «Κάνουν ό,τι θέλουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους πολίτες με τους οποίους συνομίλησε ο κ.Μητσοτάκης.

Σε άλλη συνομιλία του με επιχειρηματία της περιοχής ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε πως ως πρωθυπουργός δεσμεύεται να μειώσει τους φόρους, αλλά και οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους θα πρέπει να κόβουν αποδείξεις.

Ο κ. Μητσοτάκης τους άκουσε και ανέφερε πως «έχουν δίκιο», ενώ τόνισε πως «η φορολογία θα μειωθεί αμέσως και το κράτος θα τους παρέχει και πάλι το αυτονόητο δικαίωμα στην ασφάλεια».

«Μακάρι αυτά που λέτε στον κόσμο να τα τηρήσετε. Έστω να κάνετε τα μισά από αυτά», είπε ένας κάτοικος των Σεπολίων στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Λέω λίγα και θέλω να τα κάνω όλα. Γι’ αυτό δεν λέω πολλά» ήταν η άμεση απάντηση του προέδρου της ΝΔ.

Είχε όμως και άλλες απροσδόκητες στιγμές η χθεσινή μίνι περιοδεία στα Σεπόλια. «Είσαι ευχαριστημένος από τη σημερινή κυβέρνηση;» ρώτησε ένα καταστηματάρχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πάρει την απάντηση:

«Με άριστα το 10 τους βάζω 1».

«Eγώ τι βαθμό παίρνω;», τον ξαναπροκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αν δείξεις καλή διαγωγή μπορεί να πάρεις και 11, αλλά μέχρι τώρα 8», τού είπε ο καταστηματάρχης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε την βαθμολογία ασχολίαστη:

«Το 8 είναι είναι μια χαρά, για να έχουμε και περιθώρια προόδου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.