ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η εξομολόγηση του Κυρ. Μητσοτάκη: «Η πολιτική είχε κόστος και στην προσωπική μου ζωή» (βίντεο)

Η εξομολόγηση του Κυρ. Μητσοτάκη: «Η πολιτική είχε κόστος και στην προσωπική μου ζωή» (βίντεο)

«Ήταν μια όμορφη διαδρομή με πολλές δυσκολίες. Είχα κόστος και στην προσωπική μου ζωή. Πέρασα αρκετά χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγό μου και ένας από τους λόγους ήταν ότι δεν μπορέσαμε και οι δυο ενδεχομένως να διαχειριστούμε τις πιέσεις της πολιτικής, της οικογένειας» σημειώνει κατά τη συνέντευξή του στην Έλλη Στάη και την πρεμιέρα του νέου talk show “Open Mind”, o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πρώτο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της συνέντευξης στις 23.00 σήμερα το βράδυ στο Open, o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για τον πατέρα του.

«Όταν τώρα περπατώ στις γειτονιές και ο κόσμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα, αυτό για εμένα είναι μια επιβεβαίωση ότι ναι, ξεκίνησα από μια θέση πλεονεκτική, δεν το αμφισβήτησα ποτέ, αλλά νομίζω ότι έχουν πια γνωρίσει τον άνθρωπο Κυριάκο, γνωρίζουν τι θέλω να κάνω, είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου εξαιρετικά υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για όλα όσα προσέφερε, για όλα όσα μου δίδαξε αλλά πιστεύω ότι πια είμαι ένας συνειδητοποιημένος πολιτικός, ώριμος με πολύ διάθεση να προσφέρω και οι πολίτες οι οποίοι θα προσέλθουν να ψηφίσουν, θα συνυπολογίσουν προφανώς και το επώνυμό μου αλλά δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση ότι αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην παρούσα συγκυρία» προσθέτει.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι «εμείς μείναμε συνεπείς σε αυτό που λέγαμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.