Α.Γεωργιάδης για Novartis: «Μετά από δύο χρόνια δεν έχει βρει η δικαιοσύνη τίποτα εναντίον μου»

Α.Γεωργιάδης για Novartis: «Μετά από δύο χρόνια δεν έχει βρει η δικαιοσύνη τίποτα εναντίον μου»

«Για τεράστια δικαίωση», έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

«Είναι μια τεράστια δικαίωση. Μετά από δυο χρόνια δεν έχει βρει η δικαιοσύνη τίποτα εναντίον μου. Μετά από δυο χρόνια είπε η δικαιοσύνη ότι δεν βρέθηκαν χρήματα σε κανέναν από τους δέκα, ούτε στον Ανδρέα Λοβέρδο», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Χθες μπήκαν στο αρχείο οι υποθέσεις για τέσσερα πρόσωπα. Γίνεται να είναι ο ίδιος μάρτυρας για κάποιους αξιόπιστος και για κάποιους άλλους αναξιόπιστος;», αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Γεωργιάδης σχολιάζοντας το γεγονός ότι το πόρισμα για την υπόθεση έρχεται τμηματικά είπε ότι «έχει γίνει και μια ατιμία. Μέχρι τώρα στην Ελλάδα έβγαινε ένα πόρισμα. Πόρισμα τμηματικά, δεν έχει ξαναγίνει».

«Πιστεύω ότι ασκήθηκε πολύ πίεση στην εισαγγελία και προσπαθούν να κάνουν μια διαχείριση. Τους μάρτυρες του έχω μηνύσει. Και ήδη για τον κύριο Μανιαδάκη προχωράει. Για τους άλλου δυο όχι, γιατί έχουν προστασία», είπε ο κύριος Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, «η νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα κάνει εξεταστική για την υπόθεση. Εκεί θα αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Εκεί θα τους ρωτήσουμε, ποιος σας έβαλε να τα πείτε αυτά. Αμέσως θα γίνει προκαταρκτική, θα πάνε σε ειδικό δικαστήριο με ποινή ισόβιας κάθειρξης».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για σκευωρία.

«Πιστεύω απόλυτα στην αθωότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η Novartis έχασε επί Λοβέρδου 50% του τζίρου της», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την Αναστασία Ξεπαπαδέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «η κυρία Ξεπαπαδέα είναι μια συναγωνιστική αποκάλυψη. Όταν το διάβασα έκανα το σταυρό μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.