ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ ο Θάνος Πλεύρης

Υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ ο Θάνος Πλεύρης

Δύο ακόμη υποψηφίους βουλευτές ανακοινώνει, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, η Νέα Δημοκρατία:

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην Α’ Αθήνας θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος κ. Θάνος Πλεύρης, ενώ για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών η επιχειρηματίας κ. Χριστίνα Τετράδη η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου.

O Θάνος Πλεύρης είναι απόφοιτος Νομικής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης, διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο το Ιατρικό Δίκαιο. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει δημοσιεύσει μελέτες σχετικά με τις κλινικές δοκιμές, ζητήματα βιοηθικής και ποινικής ευθύνης στην ιατρική πράξη. Στη προσπάθειά του για την αντιμετώπιση των νοσοκομειακών λοιμώξεων ίδρυσε τη ΜΚΟ με την επωνυμία «Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία (ΕΠΙ.ΛΟΙ.Σ.Υ.)». Είναι πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Ευρωβουλευτής και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων. Είναι παντρεμένος με την Λένα Παπαθεολόγου και έχουν δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χριστίνα Τετράδη είναι επιχειρηματίας-ξενοδόχος και δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, απ’ όπου και κατάγεται. Είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού στο Thames Valley University της Μεγάλης Βρετανίας και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο διεθνές Marketing. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένη με τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού και βουλευτή κ. Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.