ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΔ: «Όση σπέκουλα κι αν κάνουν στο Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» (φωτο)

ΝΔ: «Όση σπέκουλα κι αν κάνουν στο Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» (φωτο)

«Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» διαβεβαιώνει ξεκάθαρα η ΝΔ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε απαντώντας σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι η εφημερίδα «Δημοκρατία» διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, «αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα fake news που διακινεί η εφημερίδα «Δημοκρατία»:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που προκάλεσε την οργή της ΝΔ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.