Κ.Μητσοτάκης για νομοσχέδιο Γαβρόγλου: «Είναι εκτρωματικό – Δίνει χαριστική βολή στην πολύπαθή τριτοβάθμια εκπαίδευση»

Κ.Μητσοτάκης για νομοσχέδιο Γαβρόγλου: «Είναι εκτρωματικό – Δίνει χαριστική βολή στην πολύπαθή τριτοβάθμια εκπαίδευση»

Σκληρή κριτική για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις αλλαγές στο λύκειο και την εισαγωγή στα ΑΕΙ άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, πριν να ανακοινώσει ότι η ΝΔ θα καταθέσει μετά το Πάσχα πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «εκτρωματικό» το νομοσχέδιο Γαβρόγλου προσθέτοντας ότι «όπως ανέδειξαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ δίνει χαριστική βολή στην πολύπαθή τριτοβάθμια εκπαίδευση».

«Ισοπεδώνει την εκοπαίδευση. Δημιουργεί νέα τμήματα με ρουσφετολογικά κριτήρια ακόμα και με βουλευτικές τροπολογίες μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους σε περιοχές που έχετε εκλογικά προβλήματα» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης σχολίαζοντας την αποδοχή εκ μέρους του υπουργού Παιδεία τροπολογιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για ίδρυση τεσσάρων νέων πανεπιστημιακών τμημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έτσι Ετσι αντιλαμβάνεστε τον ακαδημαϊκό χάρτη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας ότι «αναγκαστήκατε να ακολουθήσετε την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική στην οικονομία και για να ισορροπήσετε ιδεολογικά έρχεστε και διαλύετε την παιδεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.