Η απάντηση του Σ.Κυμπουρόπουλου στον Π.Πολάκη και Α.Τσίπρα: «Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται» (φώτο)

Η απάντηση του Σ.Κυμπουρόπουλου στον Π.Πολάκη και Α.Τσίπρα: «Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται» (φώτο)

Πολιτική χωρίς ανθρωπιά, δεν γίνεται, τόνισε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σχολιάζοντας μέσω Twitter την επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη, αλλά και την κάλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κύριου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός. Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.


«Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω», έγραψε ακόμη ο κ. Κυμπουρόπουλος. Ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία δέχθηκε αήθη επίθεση από τον Παύλο Πολάκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομως, αντιδράσεις για την επίθεση σε βάρος του κ. Κυμπουρόπουλου προκλήθηκαν και από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη του κόμματος «άδειασαν» τον κ. Πολάκη. Αντιθέτως, ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να εμφανιστεί στη Βουλή και να μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.