ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποιοι παίρνουν τις έδρες των Μεϊμαράκη, Ασημακοπούλου και Μάρκου

Ποιοι παίρνουν τις έδρες των Μεϊμαράκη, Ασημακοπούλου και Μάρκου

Γνωστή έγινε η παραίτηση βουλευτών της ΝΔ που είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές 2019, την οποία και υπέβαλλαν στον πρόεδρο της Βουλής οι βουλευτές της ΝΔ.

Όπως είχε προαναγγελθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα κάνουν χρήση της «τροπολογίας Κουντουρά» που ψήφισε η κυβέρνηση και η οποία καταργούσε το ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψηφίου ευρωβουλευτή.

Πρώτος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Νίκο Βούτση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ το ίδιο έπραξε και η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και η Κατερίνα Μάρκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον κ. Μεϊμαράκη και την κα Ασημακοπούλου, που είχαν εκλεγεί στη Β’ Αθήνας θα αντικαταστήσουν η Ζωή Ράπτη και ο Γιάννης Μιχελάκης, ενώ τη θέση της Κατερίνας Μάρκου, η οποία είχε εκλεγεί με το Ποτάμι στην Α’ Θεσσαλονίκης, θα πάρει ο Νίκος Νυφούδης που θα είναι ανεξάρτητος βουλευτής καθώς έχει διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.