Αγρια κόντρα Γεωργιάδη- Μανιού στη Βουλή: «Θα κάνω μήνυση» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ [βίντεο]

Αγρια κόντρα Γεωργιάδη- Μανιού στη Βουλή: «Θα κάνω μήνυση» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ [βίντεο]

«Φωτιά» πήρε η αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού. Αφορμή η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις κατηγορίες που εξαπολύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσον αφορά το θέμα της 7ημερης εργασίας.

Ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε στη κυβέρνηση κάνοντας λόγο για φαρισαϊσμό και υποκρισία. «Κόψατε τις συντάξεις και του πιο χαμηλού συνταξιούχου. Ο Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα και έλεγε ποιος βουλευτής θα ψηφίσει την περικοπή του ΕΚΑΣ. Και ο Αλέξης Τσίπρας το έκοψε και το ψηφίσατε εσείς από κάτω. Φαρισαίοι υποκριτές είστε!», είπε.

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μανιού, ο οποίος έκανε λόγο για «υμνητές της χούντας» και πρόσθεσε πως σε συνέδριο που είχε παραβρεθεί το 2013 είχε πει δημόσια ότι η κοστολόγηση στο φάρμακο είναι τέτοια που βοηθά στο να γίνονται συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Γεωργιάδης: Θα κάνω μήνυση

«Το να μιλάτε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη χούντα πάει πολύ μετά από αυτά που έγιναν την περασμένη βδομάδα, ειδικά εσείς κ. Μανιέ που στηρίζατε μέχρι πρόσφατα και τον Πάνο Καμμενο. Ο κ. Καμμένος σας αποκαλεί στο βιβλίο του τρομοκράτη και εσείς τον στηρίζατε», ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη. Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα κάνει μήνυση στον κ. Μανιό, για να αποδείξει στη Δικαιοσύνη αυτά που κατήγγειλε το 2013.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας: «Ο Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να υπονοήσει κάτι για την ηθική μου συγκρότηση και με προκάλεσε ότι δεν τόλμησα να του κάνω μήνυση. Μόλις του είπα αύριο την καταθέτω αλλά εσύ δεσμεύεσαι ότι δεν θα ζητήσεις να κρυφτείς από την ασυλία σου, τα γύρισε. “Δεν μιλούσα προσωπικά αλλά γενικά”».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.