ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δ.Αβραμόπουλος: «Αυτή την ώρα στηρίζω Κ.Μητσοτάκη – Επιστρέφω στην Ελλάδα για όπου με χρειαστεί»

Δ.Αβραμόπουλος: «Αυτή την ώρα στηρίζω Κ.Μητσοτάκη – Επιστρέφω στην Ελλάδα για όπου με χρειαστεί»

«Αυτή την ώρα στηρίζω Κ.Μητσοτάκη» τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Δ.Αβραμόπουλος ο οποίος τόνισε πως επιστρέφει στην Ελλάδα έτοιμος να αναλάβει οποιονδήποτε ρόλο του ανατεθεί.

“Το μυαλό μου και η καρδιά μου είναι στραμμένα προς την Ελλάδα. […]. Από την ώρα που οι πολίτες κρίνουν ότι τους είμαι χρήσιμος για όποιο ρόλο και αποστολή μου αναθέσουν, είμαι έτοιμος ν’ ανταποκριθώ, πάντοτε στις τάξεις της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Στηρίζω τον Μητσοτάκη αυτή την ώρα, διότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να ανοίξει ένα δρόμο και μια προοπτική. Από την άλλη όμως κυριαρχεί πάντοτε το πατριωτικό μου καθήκον. Θα επιστρέψω.

Τι θα κάνω όταν επιστρέψω; […] Τίθεμαι στη διάθεση των γεγονότων” είπε χαρακτηριστικά.

Η θητεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Κομισιόν ολοκληρώνεται το φθινόπωρο και είναι σαφές από τα λεγόμενά του ότι θέλει να επιστρέψει στην ενεργό εσωτερική πολιτική σκηνή. Τι εννοεί άραγε ο κ. Αβραμόπουλος όταν λέει ότι τίθεται στη διάθεση των γεγονότων;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιο είναι το εύρος των ρόλων και της αποστολής στα οποία είναι έτοιμος ν’ ανταποκριθεί;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.