ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε στέκι του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σε καφέ που συχνάζουν υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης

Σε στέκι του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σε καφέ που συχνάζουν υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης

Σε καφέ – εστιατόριο, που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αρέσει να το αποκαλούν στέκι τους, θα βρεθεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ραντεβού του κοντά στην πλατεία Βαρνάβα είναι λίγο μετά τις 12, ωστόσο δεν υπάρχει καμία «μυστική» συνάντηση με κάποιο κυβερνητικό στέλεχος μία ημέρα πριν τις εκλογές.

Δεν ξέρουμε αν έγινε με διάθεση «τρολαρίσματος» προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή ο συνεργάτης του που προγραμμάτισε εκεί το καθιερωμένο, πριν την ημέρα των εκλογών, τραπέζι στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο, είχε διάθεση για χιούμορ. Επειδή όμως πρόκειται και για στέκι δημοσιογράφων, όταν ενημερώθηκαν ότι η συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη θα γίνει στο συγκεκριμένο κατάστημα, υπήρξαν τα σχετικά πειράγματα.

Ποιοι συχνάζουν εκεί
Το καφέ βρίσκεται σχετικά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, η συχνή παρουσία κυβερνητικών στελεχών ξεκίνησε από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και η σκυτάλη πέρασε στους διαδόχους του στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συχνάζουν εκεί και οι θαμώνες βλέπουν επίσης τακτικά σε κάποιο τραπέζι τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ενώ συχνά το επισκέπτονταν και βουλευτές των ΑΝΕΛ, όπως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος την εποχή της συγκυβέρνησης.

Βέβαια δεν έχουν λείψει και οι στιγμές που κάποιοι από τους θαμώνες έκαναν τα παράπονα τους για θέματα της επικαιρότητας ή παρατηρήσεις σε θεριακλήδες της κυβέρνησης που άναβαν τσιγάρο εντός του καταστήματος. Σίγουρα ένα θέμα που δεν θα προκύψει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι αντικαπνιστής και έχει πολλές φορές τονίσει ότι θα επιβάλει την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνουν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς είναι μια γειτονιά του Παγκρατίου που βρίσκεται κοντά στη Βουλή και πολλές φορές μετά τις συνεδριάσεις της ολομέλειας πολλοί καταλήγουν εκεί για καφέ ή φαγητό, χωρίς ωστόσο να αμφισβητείται μέχρι τώρα η κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλειοψηφία των τραπεζιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιλογή από τη Νέα Δημοκρατία να καλέσει τους δημοσιογράφους του ρεπορτάζ στο αγαπημένο στέκι υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συμβολίζει για κάποιους και την αλλαγή σκυτάλης στο Μέγαρο Μαξίμου που προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις και η πλειοψηφία εκτός από τα κοινοβουλευτικά έδρανα να αλλάξει και στο συγκεκριμένο καφέ. Ίσως στο προσεχές μέλλον δούμε και τελετή παραλαβής- παράδοσης σε κάποιο από τα τραπέζια του καταστήματος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.