ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Κακλαμάνης: «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία» (βίντεο)

Ν.Κακλαμάνης: «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία» (βίντεο)

Κατηγορηματικός ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίσθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Ερωτηθείς σχετικά, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε με ευθύ και κατηγορηματικό τρόπο: Ο κ.Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος ούτε στο Επικρατείας, ούτε σε καμία λίστα της Νέας Δημοκρατίας, είπε, απαντώντας στη σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί μετά τη ρήξη ανάμεσα στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και τον Ευάγγελος Βενιζέλο.

Την ίδια ώρα, κύκλοι της ΝΔ, επισήμαναν ότι δεν σχολιάζουν τις εξελίξεις σε άλλα κόμματα, ενώ στην ευθεία ερώτηση αν ο κ.Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, η απάντηση ήταν «φυσικά όχι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.