ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Βορίδης: «Αυτοδυναμία της ΝΔ ή καταστροφή»

Μ.Βορίδης: «Αυτοδυναμία της ΝΔ ή καταστροφή»

Το δίλημα αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας ή καταστροφή έθεσε για πρώτη φορά ο βουλευτής της ΝΔ κ.Μάκης Βορίδης,σε τηλεοπτικό πάνε του Alpha. Όπως είπε χαρακτηριστικά , εάν στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές η ΝΔ δεν αποκτήσει αυτοδυναμία η χώρα θα μπει σε μακρά περίοδο ακυβερνησίας και αναταραχής.

Ο κ.Βορίδης αιτιολόγησε την άποψή του λέγοντας ,ότι από τη στιγμή που το ΚΙΝΑΛ και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, θεωρεί τη μελλοντική διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ, ως καταστροφική, σημαίνει ότι δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων.

Αν όμως δεν υπάρχει η αυτοδυναμία της ΝΔ, βάση του εκλογικού νόμου που έχει ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ , και στο οποίο διαφωνούσε η ΝΔ ,στις επόμενες εκλογές θα υπάρχει απλή αναλογική χωρίς το bonus των 50 εδρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η χώρα θα σύρεται από εκλογική διαδικασία σε εκλογική διαδικασία χωρίς να μπορεί να κυβερνηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.