ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ταχυδακτυλουργός «παίζει» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παραλύει το Κερατσίνι (βίντεο)

Ταχυδακτυλουργός «παίζει» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παραλύει το Κερατσίνι (βίντεο)

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε στο Κερατσίνι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κερατσίνι όπου έδωσε το μήνυμα της επόμενης των εκλογών, συναντήθηκε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματά τους, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως όλα θα αλλάξουν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ένας ταχυδακτυλουργός, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα κόλπο με ζάχαρη. «Για τον πρόεδρος μας», είπε ο ταχυδακτυλουργός, σε στιγμιότυπο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Ο ταχυδακτυλουργός ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του ρίξει ζάχαρη στο χέρι και να μετρήσει μέχρι το 3. Μπορεί στην αρχή ο πρόεδρος της ΝΔ να έδειξε δύσπιστος, ωστόσο, όταν είδε το κόλπο εμφάνισης της ζάχαρης στο δικό του χέρι, ενθουσιάστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.