ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στη Ρόδο και το Καστελόριζο σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης

Στη Ρόδο και το Καστελόριζο σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης

Περιοδεία σε νησιά της Δωδεκανήσου θα κάνει σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό τη Ρόδο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον νέο δήμαρχο Ρόδου, όπως και με φορείς στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ «Ελπίδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απόγευμα ο κ, Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Καστελόριζο, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο και τοπικούς φορείς. Την Κυριακή, ο πρόεδρος της ΝΔ θα πάει στην Κάλυμνο. Εκεί, θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Ο Άγιος Παντελεήμων», τα αναρριχητικά πεδία στο Μασούρι, και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Καλύμνου. Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κω, όπου θα συναντηθεί με τουριστικούς φορείς του νησιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.