ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το τατουάζ- έκπληξη που αντίκρισε ο Μητσοτάκης στη Ρόδο – Η αντίδρασή του (φωτο)

Το τατουάζ- έκπληξη που αντίκρισε ο Μητσοτάκης στη Ρόδο – Η αντίδρασή του (φωτο)

Με καταστηματάρχες και κατοίκους της Ρόδου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί του Σαββάτου. Ενας από αυτούς όμως κέρδισε την προσοχή του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου την περιοδεία του στα Δωδεκάνησα, με πρώτο σταθμό τη Ρόδο. Πέρα από τις συναντήσεις που είχε στο νησί, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να περπατήσει στους δρόμους της Ρόδου και να συνομιλήσει με κατοίκους.

Το τατουάζ που εντυπωσίασε τον κ. Μητσοτάκη
Η βόλτα αυτή είχε και μια απρόσμενη στιγμή, όταν ένας κάτοικος της περιοχής έδειξε στον κ. Μητσοτάκη το τατουάζ στο χέρι του. Ο εν λόγω Ροδίτης είχε «χτυπήσει» στο μπράτσο του το παλιό σήμα της ΝΔ, με τον πυρσό. Μόλις το αντίκρισε ο κ. Μητσοτάκης γέλασε και έσπευσε να το δείξει και στους γύρω του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.