ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δ.Τσιόδρας: «Ο Τσίπρας έχει τριτοκοσμική λογική και χρησιμοποιεί τις πιο παλαιοκομματικές πρακτικές»

Δ.Τσιόδρας: «Ο Τσίπρας έχει τριτοκοσμική λογική και χρησιμοποιεί τις πιο παλαιοκομματικές πρακτικές»

«Υβρίδιο» του Τσάβες και του Μαυρογιαλούρου χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τσιόδρας τον Αλέξη Τσίπρα, ασκώντας σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, με κάθε μέσο.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμιά ιδεολογία. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εξουσία με οποιοδήποτε μέσον. Έχει τριτοκοσμική λογική και χρησιμοποιεί τις πιο παλαιοκομματικές πρακτικές. Είναι ένα υβρίδιο Τσάβες και Μαυρογιαλούρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Τσιόδρας εξέφρασε τη λύπη του γιατί στην επόμενη Βουλή δεν θα είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Το πώς φτιάχνεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και η διάταξη των στελεχών του είναι υπόθεση του ΚΙΝΑΛ. Ως πολίτης λυπάμαι που δεν θα είναι ο Βενιζέλος στην επόμενη Βουλή. Συμφωνείς-διαφωνείς μαζί του, πάντα τον παρακολουθείς με προσοχή. Το χειροκρότημα ακόμη κι από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία ομιλία του στη Βουλή, λέει πολλά», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας.

Τσιόδρας: Να πει η Γεννηματά αν θα συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα
Όσο για τις μετεκλογικές συμμαχίες, σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία, ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα Βελόπουλου και το ΚΚΕ, ενώ κάλεσε την κ. Γεννηματά να απαντήσει αν είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν διαφορετικούς κόσμους. Όχι αυτούς που λέει ο κ. Τσίπρας βέβαια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την Ελλάδα που κοιτάζει μπροστά, την Ελλάδα της πραγματικής προόδου και ο κ. Τσίπρας τη μίζερη Ελλάδα, της ήσσονος προσπάθειας, της εμπάθειας, της προσκόλλησης σε δόγματα του παρελθόντος. Είναι σαφές επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα Βελόπουλου και το ΚΚΕ. Όσο για το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), έχει γίνει συνεργασία και στο παρελθόν. Νομίζω ότι η Φώφη Γεννηματά πρέπει να απαντήσει αν θα είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ ή η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές. Κι αυτή τη φορά οι εκλογές θα είναι με απλή αναλογική. Άρα θα χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερα κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης, αφού κυβερνητική συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει, απάντησε ο κ. Τσιόδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.