K. Mητσοτάκης: «Θέλω να σχηματίσω μια ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση»

K. Mητσοτάκης: «Θέλω να σχηματίσω μια ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση»

Τα σχέδιά του για τη δημιουργία μιας ισχυρής, σταθερής κυβέρνηση που θα υλοποιεί διαφορετική οικονομική πολιτική από εκείνη της τρέχουσας κυβέρνησης, παραθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τις δεσμεύσεις του για χαμηλότερους φόρους, ταχύτερες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό τους κράτους επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt», εν όψει των πρόωρων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα, προαναγγέλλει μια πολιτική φιλική προς τις επενδύσεις, με στόχο την ανάπτυξη και την δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, αναφέρει ότι κόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας, θα αναζητήσει πολιτική συναίνεση με κόμματα και κοινωνικές ομάδες.

«Θέλω να σχηματίσω μια ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα ασκεί μια άλλη οικονομική πολιτική», διαμηνύει ο επικεφαλής της ΝΔ και συνεχίζει: «Με χαμηλότερους φόρους, ταχύτερες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό του κράτους θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα πετύχουμε πολύ υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από ό,τι η σημερινή κυβέρνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να πάρει μαζί του το έργο στο Μέγαρο Μαξίμου, αν κερδίσει τις εκλογές σε τέσσερις εβδομάδες», σχολιάζει ο αρθρογράφος, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι πρόωρες εκλογές έχουν φέρει μεγάλη ανακούφιση κυρίως στους επιχειρηματικούς κύκλους, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποφεύχθηκε μια παραλυτική προεκλογική περίοδος μηνών για τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.