ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ο Μανώλης Γραφάκος

Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ο Μανώλης Γραφάκος

Ενόψει των εκλογών ενισχύεται από σήμερα το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, καθώς νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Γραφάκος.

Ο κ. Γραφάκος είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην τραπεζική και στην διοίκηση επιχειρήσεων και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα το συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας.

Έχει υπάρξει δήμαρχος Μελισσίων και ήταν αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γραφάκος είχε ανακοινωθεί προ εξαμήνου ότι θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β Αθήνας. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ σε σημερινή του συνάντηση με τον κ. Γραφάκο, τού ζήτησε να συμβάλει στον απαιτητικό αγώνα των εθνικών εκλογών από μια άλλη πιο κρίσιμη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.