ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γιώργος Βουλγαράκης: Εκφράζει τα παράπονά του γιατί δεν είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Γιώργος Βουλγαράκης: Εκφράζει τα παράπονά του γιατί δεν είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Το παράπονό του για τη μη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ εξέφρασε ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο κ. Βουλγαράκης, μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, εξέφρασε την πικρία του που δεν είναι υποψήφιος. Οπως έγραψε, ζήτησε να δώσει την δική του πολιτική μάχη, ωστόσο, δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο γιατί δεν του δόθηκε θετική απάντηση. Μάλιστα, διέψευσε σενάρια που τον ήθελαν να έχει συζητήσεις με την Ελληνική Λύση.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βουλγαράκη

Με ρωτάτε, λοιπόν, γιατί δεν είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α Αθηνών, που εκλεγόμουν για χρόνια και γιατί δεν θέλησα να συμμετέχω στον αγώνα του κόμματος. Κάνετε λάθος ερώτηση! Η αλήθεια είναι, ότι ήθελα να είμαι υποψήφιος. Ζήτησα από τον Πρόεδρο να είμαι, όπως επίσης προσφέρθηκα να βοηθήσω, με κάθε τρόπο. Δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση, συνεπώς δεν μπορώ να απαντήσω για το λόγο της μη συμπερίληψης μου στο συνδυασμό. Προσωπικά, δεν μπορώ να βρω κανέναν.

Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τα κριτήρια που επιλέχτηκαν άλλες υποψηφιότητες, που κάποιες από αυτές ,όπως σωστά λέτε, δεν έχουν καμία ιδεολογική η πολιτική σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Συμφωνώ, όμως, ότι οι συγκεκριμένοι που αναφέρεστε (δεν γράφω ονόματα για ευνόητους λόγους) «θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια» στη πρώτη δυσκολία.

Με ρωτάτε αν αισθάνομαι αδικημένος , απ’ τη στάση του κόμματος που υπηρέτησα τόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως ναι. Αισθάνομαι και αδικημένος και προσβεβλημένος. Σ αυτό το κόμμα έδωσα τη ψυχή μου, από παιδί. Υπήρξα θύμα πολιτικού κανιβαλισμού, δικαιώθηκα σε όλα τα επίπεδα και αισθάνομαι ότι το κόμμα μου, έπρεπε να με αποκαταστήσει , όπως πολύ σωστά έκανε, με άλλα στελέχη που βίωσαν επίσης την ίδια αδικία.

Η συμπεριφορά αυτή, βέβαια, πέραν του ότι με αφορά προσωπικά, δείχνει ότι το κόμμα – σε αντίθεση με την Αριστερά, δεν ξέρει να υπερασπίζει τους ανθρώπους του. Αυτό το τελευταίο κρατήστε το, διότι σας αφορά η θα σας αφορά όλους, κάποια στιγμή.

Με ρωτάτε αν αληθεύει ότι συζήτησα με την Ελληνική Λύση, για το ενδεχόμενο να είμαι στα ψηφοδέλτια της. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν συζήτησα αυτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο με την Ελληνική Λύση, αλλά με κανένα κόμμα. Δεν το έκανα τώρα, όπως δεν το είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν. Επίσης δεν συμμετείχα ποτέ, σε καμία από τις διεργασίες δημιουργίας άλλου κομματικού σχηματισμού.

Με ρωτάτε , τι θα υποστηρίξω στις εκλογές. Η απάντηση είναι, αυτό που υποστήριζα πάντα , όσο και αν αισθάνομαι πικρία. Ο καθένας μας, έχει την ιστορία του.

Προσωπικά δεν βρέθηκα στη ΝΔ συγκυριακά, σε κάποια φάση της πολιτικής μου διαδρομης. Γεννήθηκα και ανδρώθηκα σ αυτήν την παράταξη. Πολιτικοποιήθηκα με την πιο ιδεολογικοποιημένη γενιά Νεοδημοκρατών –είμαι περήφανος για αυτό και αυτή η γενιά πολιτικοποιήθηκε μαζί μου. Αυτά δεν αλλάζουν.

Με ρωτάτε τέλος, τι θα κάνω, αφού η εκλογή μου στο Δήμο, παρά τις συνθήκες αποκλεισμού από τα debate ,τα κεντρικά ΜΜΕ ,χωρίς μέσα και μετά απο 10 χρόνια αποχής απ τα κοινά,αποδεικνύει αποδοχή και επιβεβαιώνει μια δημοκρατική νομιμοποίηση. Η απάντηση είναι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Μετά τις εκλογές, θα έρθουν δύσκολες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολίτες ψηφίζουν κυρίως εναντίον του ΣΥΡΙΑΖΑ. Αυτό, στις 7 Ιουλίου τελειώνει. Τα πράγματα για τη νέα κυβέρνηση, δεν θα είναι ούτε απλά ούτε εύκολα. Το ειδυλλιακό επικοινωνιακό περιβάλλον που υπάρχει σήμερα, σταδιακά, θα πάψει να υπάρχει και όπως λένε και οι ναυτικοί μας, «στην καλοσύνη, όλοι καπεταναίοι είμαστε ». Θα δούμε… (ΥΣ: Σύντομα να θα «ανεβεί» ο νέος μου ηλεκτρονικός ιστότοπος. Θα τα λέμε και από εκεί)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.