ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ.Κυρανάκης: «Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ δεν καθησύχασε τον κόσμο»

Κ.Κυρανάκης: «Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ δεν καθησύχασε τον κόσμο»

Για την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, το debate, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τα θέματα με την Τουρκία μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Την κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το debate σχολίασε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νότιο τομέα Αθηνών αναφέρθηκε σε παλαιά δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έλεγε -σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη- ότι είναι λάθος επιλογή το debate μεταξύ δύο κομμάτων μόνο που προσβάλλει τη δημοκρατία.

Επανέλαβε τις γαλάζιες δεσμεύσεις για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, μείωση του ΕΝΦΙΑ και την παροχή επιδομάτων για κάθε παιδί και σημείωσε ότι τα μέτρα αυτά είναι κοστολογημένα.

Σε σχέση με τα εθνικά θέματα και την Τουρκία, είπε ότι εφόσον ο στόχος ήταν ο καθησυχασμός του κόσμου, η κίνηση για έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ παραμονή του Αγίου Πνεύματος δεν συνέβαλε στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστήριξε ότι την Ελλάδα την συμφέρει η στρατηγική των χαμηλών τόνων ενώ τάχθηκε υπέρ των ΜΟΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.