ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κατερίνα Μονογυιού υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων: «Καθαρή “εντολή” στη Νέα Δημοκρατία θα δώσουν οι πολίτες»

Κατερίνα Μονογυιού υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων: «Καθαρή “εντολή” στη Νέα Δημοκρατία θα δώσουν οι πολίτες»

“Οι πολίτες θα δώσουν μία ακόμα πιο καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου” αναφέρει η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων, Μονογυιού Κατερίνα, και προσθέτει:

“Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι εθνικό και ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να εκφράσει την άποψη του για την διακυβέρνηση των τελευταίων 4,5 ετών με αποτέλεσμα να δώσει αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 7 Ιουλίου δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Οι πολίτες θα δώσουν μια ακόμα πιο καθαρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία.

Το μήνυμα της κάλπης στις 26 Μαΐου ήταν τόσο ισχυρό που οδήγησε στην κατάρρευση την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στις εθνικές εκλογές πού ο Ελληνικός λαός επέβαλε , η Νέα Δημοκρατία θα εκφράσει την πρόοδο στη χώρα με αιχμή τις θέσεις της για την πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που απαιτεί μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις .

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να δώσει ανάσα στη μεσαία τάξη μειώνοντας τους φόρους και δημιουργώντας τις συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα της Ελληνικής Οικονομίας”.

Μονογυιού Κατερίνα

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.