ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση με χυδαία συνθήματα στα γραφεία της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά (φώτο)

Επίθεση με χυδαία συνθήματα στα γραφεία της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά (φώτο)

Άγνωστοι βανδάλισαν τα ξημερώματα το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά.

Όπως μετέδωσε το ant1news.gr, οι συνεργάτες της βουλευτού της ΝΔ αντίκρισαν σοκαρισμένοι στο ασανσέρ του κτιρίου συνθήματα όπως “Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά” και “Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι”.

Το ίδιο σύνθημα είχαν γράψει στις 11 Μαΐου υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα.

Τότε η ΝΔ είχε αντιδράσει έντονα, κάνοντας λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους που θαυμάζουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα».

Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Με ανάρτησή της στο twitter, η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε πως τέτοιου είδους ενέργειες δεν την φοβίζουν.

«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές.»

https://twitter.com/Dora_Bakoyannis/status/1143764700041306112

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.