ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την πλάκα με τις Μύγες: «Ξέχασα το σημαιάκι του ΠΑΣΟΚ, μπορείτε να μου το στείλετε;» (βίντεο)

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την πλάκα με τις Μύγες: «Ξέχασα το σημαιάκι του ΠΑΣΟΚ, μπορείτε να μου το στείλετε;» (βίντεο)

Με έναν χιουμοριστικό τρόπο θέλησε να αναφερθεί στην χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ζητώντας να του στείλουν το σημαιάκι του ΠΑΣΟΚ που ξέχασε!

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης χθες δεν… κώλωσε να πάρει μέρος σε μια διαφορετική συνέντευξη από τις «Μύγες», τον Θανάση Πασσά, τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νίκο Ράπτη, που τον υποδέχθηκαν φορώντας μπλουζάκια με τον ήλιο τον πράσινο, κρατώντας σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ και ενώ έπαιζε Κάρμινα Μπουράνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειευόμενος, ζήτησε από τις «Μύγες» να του δώσουν και μια σημαία για το γραφείο του, γιατί όπως είπε: «είναι ωραίο πράγμα αυτό, vintage» ενώ ανέφερε πως έχει βρεθεί και σε συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1985 για να δει πόσο κόσμο είχε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, με ανάρτησή του στο Twitter, θέλησε να δώσει μια συνέχεια στο όλο σκηνικό με τις Μύγες χθες, ζητώντας τους να τού στείλουν το σημαιάκι του ΠΑΣΟΚ που ξέχασε στο στούντιο! « Παιδιά, ξέχασα να πάρω τη σημαία, μπορείτε να μου τη στείλετε; Πειραιώς 62, Μοσχάτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.