ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ. Μονογυιού: «Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη με την ψήφο σας να εργαστώ για το τόπο μου»

Κ. Μονογυιού: «Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη με την ψήφο σας να εργαστώ για το τόπο μου»

Δύναμη για να εργαστεί για τον τόπο της ζήτησε η Κατερίνα Μονογυιού

«Με την ισχυρή αυτοδύναμη εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τους πολίτες στις 7 Ιουλίου, η χώρα θα επιστρέψει στην κανονικότητα και στην ομαλότητα.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους Κυκλαδίτες , είναι μήνυμα συμμετοχής στις πιο κρίσιμες εκλογές από την μεταπολίτευση έως σήμερα. Από τις κάλπες αυτή την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Πρέπει να επιστρέψει η ελπίδα και το χαμόγελο σε όλους τους Ελληνες Δεν θα αφήσουμε πάλι τη χώρα να μπει σε νέες περιπέτειες.

Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη με την ψήφο σας να εργαστώ για το τόπο μου.

Μονογυιού Αικατερίνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.