Έλενα Ράπτη: «Οι Μακεδόνες θέλουν την πολιτική αλλαγή»

Έλενα Ράπτη: «Οι Μακεδόνες θέλουν την πολιτική αλλαγή»

«Οι Μακεδόνες θέλουν την πολιτική αλλαγή και τη θέλουν έντονα» ανέφερε η Έλενα Ράπτη, υποψήφια Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Η κ. Ράπτη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά το αν εκτονώθηκε η οργή των Μακεδόνων, νομίζω ότι οι Μακεδόνες θέλουν την πολιτική αλλαγή και τη θέλουν πολύ έντονα. Και αυτό θα το αποδείξουν στις εθνικές εκλογές σε λίγες ημέρες, την Κυριακή στις 7 Ιουλίου. Θέλουν πολιτική αλλαγή, θέλουν αυτή στιγμήν να αποκατασταθούν οι αδικίες που έγιναν τέσσερα χρόνια, γιατί με άλλο διακύβευμα πριν από μία τετραετία είχε έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Και η υποψήφια της ΝΔ κατέληξε, λέγοντας: «Είχε υποσχεθεί (ο ΣΥΡΙΖΑ) ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τελικά υπέγραψε ένα τυπικό και ένα άτυπο και ακόμα λογοδοτούμε. Δηλαδή ήρθε με πολλές υποσχέσεις που δεν τήρησε. Και αυτό απογοήτευσε πάρα πολύ τους πολίτες. Άρα θέλω να πιστεύω ότι την τελική τους απάντηση θα τη δώσουν σε λίγες ημέρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.