Το γλέντι της Ντόρας Μπακογιάννη για τη νίκη του Κυριάκου στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλέπα (βίντεο-φωτο)

Το γλέντι της Ντόρας Μπακογιάννη για τη νίκη του Κυριάκου στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλέπα (βίντεο-φωτο)

Βραδιά γιορτής για τη νίκη της ΝΔ με παρέα φίλων του κόμματος και της ίδιας και τραγούδια, ετοίμασε χθες βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη στο ιστορικό σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Χαλέπα. Σε ένα κλίμα χαράς και πανηγυρισμού η αδερφή του νέου πρωθυπουργού της χώρας δήλωσε πως για την Κρήτη το αποτέλεσμα αποτελεί διπλή χαρά καθώς το νησί αποκτά 4ο Κρητικό πρωθυπουργό.

Όπως δήλωσε η ίδια θα υπηρετήσει το κόμμα από τη θέση του μαχόμενου βουλευτή τονίζοντας ότι δεν της χρειάζονται οφφίκια.
«Αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει γιατί ο λαός εμπιστεύθηκε τον Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μια μεγάλη νίκη, μια νίκη προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την ψήφο τους. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς στα Χανιά, στην Κρήτη έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο ρόλος μου θα είναι του μαχόμενου βουλευτή. Δεν μας χρειάζονται οφφίκια, μια χαρά είμαστε και έτσι όπως είμαστε».



Τα τραπέζια είχαν στρωθεί από νωρίς για να υποδεχτούν φίλους και στελέχη του κόμματος με τους οποίους μοιράστηκε τη χαρά του νικητήριου αποτελέσματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.