ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποια ηχηρά ονόματα της ΝΔ μένουν εκτός Βουλής;

Ποια ηχηρά ονόματα της ΝΔ μένουν εκτός Βουλής;

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πήρε την αυτοδυναμία και να εξέλεξε 158 βουλευτές, ωστόσο αρκετά ηχηρά ονόματα έμειναν εκτός Βουλής.

Στην Α’ Αθηνών δεν κατάφερε να εκλεγεί ο Θεόδωρος Φορτσάκης, επίσης, ο Πέτρος Τατσόπουλος στην Β 1 Βορείου τομέα Αθηνών. Στην Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών δεν βγαίνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος εκτός και αν αποφασίσει να μην πάρει την έδρα εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Β3 Νοτίου τομέα Αθηνών δεν βγαίνει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός Βουλής μένει επίσης, ο Γρηγόρης Ψαριανός στην Β Πειραιώς, αλλά και ο Γιάννης Τραγάκης εκτός κι αν δεν πάρει την έδρα εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Α Ανατολικής Αττικής δεν μπαίνει στην Βουλή ο Τάκης Φύσσας και στην Α Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.