ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεοδωρικάκος: Το βασικό πρόβλημα η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος – Αύριο οι δοκιμές για το 112

Θεοδωρικάκος: Το βασικό πρόβλημα η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος – Αύριο οι δοκιμές για το 112

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής, έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ρ/σ Real FM 97,8​ για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική και τα μέτρα που έχει πάρει ήδη η κυβέρνηση.

Βασικό πρόβλημα, επεσήμανε ο Υπουργός, είναι η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Όλη τη νύχτα έχει κινητοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός. Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι οποίοι έχουν δουλέψει και έχει διασωθεί πάρα πολύς κόσμος, πολλοί εγκλωβισμένοι και περιορίστηκαν όσο ήταν δυνατόν οι καταστροφές από αυτή την ακραία καιρική συνθήκη, με έναν ανεμοστρόβιλο ο οποίος δεν έχει ξαναεμφανιστεί εδώ πέρα».

«Το βασικό πρόβλημα είναι η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος. Από εκεί υπάρχουν πολλά θέματα καθώς η εικόνα που υπάρχει από την ΑΔΜΗΕ είναι ότι γίνονται προσπάθειες αλλά υπάρχει μία καθυστέρηση. Υπάρχει εξαιρετικός συντονισμός με τον στρατό ο οποίος παρέχει γεννήτριες ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν βασικές υποδομές. Έχει υπάρξει απόφαση για έκτακτη ενίσχυση των τριών δήμων που έχουν πληγεί με ένα συνολικό ποσό 500.000 ευρώ και η κυβέρνηση κάνει τα δέοντα με τον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών τον κ. Σκυλακάκη για την αποζημίωση των ανθρώπων», πρόσθεσε.

Αύριο οι δοκιμές για το 112

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ο Υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: «Ήδη έχει παρέμβει ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, θα γίνουν αύριο οι δοκιμές, νομίζω ότι και αυτό μπαίνει σε τροχιά να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.