H ομάδα ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε στην «γραμμή» Μεϊμαράκη για υπερψήφιση Παπαδημούλη

H ομάδα ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε στην «γραμμή» Μεϊμαράκη για υπερψήφιση Παπαδημούλη

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στην ομάδα των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. από την πρωτοβουλία του πρώην προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προτείνει την υπερψήφιση του Δημήτρη Παπαδημούλη για μία από τις θέσεις των αντιπροέδρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τη στιγμή μάλιστα που αυτή η άποψη ήταν σε ευθεία αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, τον είχε εκτός της λίστας που εξέδωσε, καθώς ο Παπαδημούλης ήταν από τους πιο μεγάλους πολέμιούς του.

Η πρόταση Μεϊμαράκη να υπερψηφιστεί από τους ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ο Δημήτρης Παπαδημούλης «για λόγους πολιτικού πολιτισμού» φαίνεται πως προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, τόσο η Ελίζα Βόζεμπεργκ όσο και η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αντέδρασαν, με την πρώτη τελικά να μην τον ψηφίζει.

Μάλιστα μετά από κατακραυγή που ξέσπασε στον λογαριασμό της έσπευσε να διευκρινίσει εκ νέου: «Δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.