ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο)

Διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο)

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Στέλιος Πέτσας.

Οπως έχει γίνει γνωστό, οι εργασίες της Βουλής θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Παρασκευής με την τελευταία ψηφοφορία για το διυπουργικό νομοσχέδιο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει σειρά επαφών ως και την Παρασκευή.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Πέτσα. ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή στις 10.00 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λε Μερ.

Διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Από το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ στις 15 Αυγούστου θα μεταβεί στην Τήνο» ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας για το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα κάνει μικρή ανάπαυλα από τα καθήκοντά του για το καλοκαίρι.

Οπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις 29 Αυγούστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Βερολίνο, θα ακολουθήσει επίσκεψή του στην Ολλανδία στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου και τέλος ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από τις 24 ως τις 27 Σεπτεμβρίου όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 74ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.