ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η ομιλία του Κ.Μητσοτάκη για το άσυλο

Η ομιλία του Κ.Μητσοτάκη για το άσυλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το διυπουργικό νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί απόψε.

Πανεπιστημιακό άσυλο, κυβερνησιμότητα ΟΤΑ και επιτροπή ανταγωνισμού έχει και το σημερινό μενού του νέου γύρου πολιτικής σύγκρουσης με αφορμή τις διατάξεις του νομοσχεδίου.

Οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης έχουν ήδη θέσει το πολιτικό πλαίσιο της ιδεολογικής αντιπαράθεσης πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης.

«Εμείς δεν θέλουμε αστυνόμους στα πανεπιστήμια. Θέλουμε, όμως, να διώξουμε από εκεί τους κουκουλοφόρους που αστυνομεύουν τη ζωή των φοιτητών» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Όσοι κινδυνολογούν ότι η Αστυνομία κάθε τόσο θα μπαίνει τάχα στα πανεπιστήμια ας αναλογιστούν ότι έχουν αφήσει τα πανεπιστήμια σαν κατακτημένα κτίρια να ανήκουν σε κάποιους άλλους και όχι στους φοιτητές και στους καθηγητές»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.