H Nτόρα Μπακογιάννη ανεβάζει φωτογραφία με τα 6 της εγγόνια (φωτο)

H Nτόρα Μπακογιάννη ανεβάζει φωτογραφία με τα 6 της εγγόνια (φωτο)

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκτός από πολιτικός είναι και γιαγιά. Υπερήφανη γιαγιά έξι εγγονιών, από τα δύο της παιδιά, την Αλεξία και των Κώστα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της αναφέρεται στα εγγόνια της, τα οποία υπερλατρεύει και πολλές φορές κρατά η ίδια στο σπίτι της, είτε στην Αθήνα, είτε στα Χανιά.

Πολλές φορές μάλιστα ο φακός έχει πετύχει την γιαγιά με τα εγγόνια στις εξόδους τους, ενώ μαζί με κάποια από τα 7 παιδάκια πήρε να ψηφίσει στις πρόσφατες εκλογές, χαρίζοντας μοναδικά στιγμιότυπα αλλά και μια ιδιαίτερα εύθυμη νότα στη διαδικασία.

Τα έξι από τα επτά εγγόνια της κυρίας Μπακογιάννη φαίνεται ότι μαζεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα Χανιά και φυσικά η γιαγιά τους τα απαθανάτισε όλα μαζί και με περηφάνια τα πόσταρε στο Instagram.

Aπό αριστερά προς τα δεξιά είναι ο Στάθης, ο μικρότερος γιος της Αλεξίας, έπειτα τα δίδυμα Ντόρα και Γιώργος και τέλος τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, η Δανάη, ο Δήμος και ο Παύλος. Η Δανάη και ο Παύλος είναι τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου και ο μικρός Δήμος είναι ο καρπός του έρωτά του με την Σία Κοσιώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.