ΝΔ: Ο Βασίλης Φεύγας νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας

ΝΔ: Ο Βασίλης Φεύγας νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας

Ο Βασίλης Φεύγας ορίστηκε γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βασίλης Φεύγας έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρηματική Αριστεία στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ και, στη συνέχεια, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 1993 συμμετείχε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Πολιτικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το 2003 ξεκίνησε τη συνεργασία με τον σημερινό πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ζητήματα που άπτονται της στρατηγικής και της επικοινωνίας.

Ως διευθύνων εταίρος της «The West Wing» έχει συμβουλεύσει πολιτικά κόμματα, δημόσια πρόσωπα, κρατικούς φορείς, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και επιχειρήσεις, ενώ έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 100 προεκλογικές εκστρατείες στην Ελλάδα και την Κύπρο ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ο Δρόμος για τη Νίκη. Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία για μια πετυχημένη προεκλογική εκστρατεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.