ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι άλλο κάρβουνο»

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι άλλο κάρβουνο»

Με τη λιτή φράση, «Όχι άλλο κάρβουνο» απαντούν οι κύκλοι της ΝΔ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για «επιλεκτική αμνησία» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Βερολίνο, όπου συναντήθηκε με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω σκληρής ανακοίνωσης, για τα όσα είπε στο Βερολίνο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι ο πρωθυπουργός ξέχασε όλα όσα έλεγε προεκλογικά, για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, τις φοροαπαλλαγές, τη δήθεν ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων με τις Πρέσπες, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε στις Γερμανικές επανορθώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΝΔ υποσχέθηκε πολλά τα οποία πολύ γρήγορα φαίνεται να ξεχνάει» σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας ότι «Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να έπαθε επιλεκτική αμνησία, ο ελληνικός λαός όμως και θυμάται και κρίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.