Αγωγή Δ.Μαρκόπουλου κατά Π.Σκουρλέτη για την επίθεση που του έκανε χθες στη Βουλή

Αγωγή Δ.Μαρκόπουλου κατά Π.Σκουρλέτη για την επίθεση που του έκανε χθες στη Βουλή

Αγωγή στον πρώην υπουργό Πάνο Σκουρλέτη προτίθεται να κάνει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος με αφορμή την επίθεση που του έκανε χθες στη Βουλή.

Όπως εξήγησε ο κ. Μαρκόπουλος χτες ζήτησε από τον υπουργό Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη να μάθει αν θα υπάρξει έλεγχος για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΗ. «Ρώτησα αν θα υπάρξει διερεύνηση του πώς έφτασε η ΔΕΗ εκεί» τόνισε ενώ διερωτήθηκε: «Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε ποτέ για την πορεία της ΔΕΗ, είπε ότι δεν πάει καλά, ο κ. Σταθάκης εξέφρασε αγωνία; Χθες ο κ. Σκουρλέτης αποφάσισε να πει ότι εκτελώ συμβόλαια όπως είπε έκανα και ως δημοσιογράφος. Έχω ενημερώσει δικηγόρο, ο κ. Σκουρλέτης θα πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη να αποδείξει τι συμβόλαια εκτελούσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε: «Έχει θέμα διαχείρισης στα νεύρα του και νομίζει ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς κόστος. Θα εχει τον χρόνο να σκεφτεί αν θα μου ζητήσει συγγνώμη για αυτά που είπε και προφανώς δεν έχει στοιχεία. Δεν καταλαβαίνω τα νεύρα του, δεν μπορεί να μιλάει έτσι για έναν βραβευμένο δημοσιογράφο. Εγώ δεν είμαι εύκολος άνθρωπος να με προσβάλλει ο κάθε Σκουρλέτης. Ας μας φέρει το βιογραφικό του να δούμε την καριέρα του. Κάποια στιγμή οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ποιοι τους διοίκησαν. Ποια ήταν η δουλειά του πριν μπει στην πολιτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.