ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τέλος από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για διαφωνία του στο διαδίκτυο με… Ιρανό (upd)

Τέλος από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για διαφωνία του στο διαδίκτυο με… Ιρανό (upd)

Την διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά παράνομου μετανάστη, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού».

Έτσι, με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν σε ανάρτησή του, ο Arash Hampay «πρόσφυγας» από το Ιράν που ήρθε παράνομα στην Ελλάδα έγραψε στα αγγλικά άγνωστο εάν απευθυνόταν σε κάποιους ειδικά.

«Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Ο κ. Γιάνναρος τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο ποστ, γράφοντας αρχικά

«Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε» και επανήλθε, αναφέροντας:

«Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.