Κώστας Αχ. Καραμανλής: «H NΔ είναι παράταξη του μέτρου – Δεν διχάζουμε την κοινωνία»

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «H NΔ είναι παράταξη του μέτρου – Δεν διχάζουμε την κοινωνία»

«Η σύγκρουση μας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική. Εμείς δεν αντιπολιτευόμαστε την αντιπολίτευση, ούτε διχάζουμε την κοινωνία όπως συστηματικά έκανε, δυστυχώς, η προηγούμενη κυβέρνηση», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Η ΝΔ ιστορικά είναι η παράταξη του μέτρου και της εθνικής ευθύνης», πρόσθεσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής. Ερωτηθείς για τις αστικές συγκοινωνίες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δηλώνει: «Η κατάσταση που παραλάβαμε είναι δραματική. Οι πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει: «Δυστυχώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη ζημιά κυρίως σε δύο επίπεδα. Από τη μια, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προετοιμάσει την επόμενη γενιά μεγάλων έργων που έχει ανάγκη η χώρας μας. Και από την άλλη, με πολύ κακούς χειρισμούς, οδήγησε σε τέλμα κρίσιμα έργα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.