ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν. Ρωμανός: «H Βουλή θα αποφασίσει για μείζονα ζητήματα – Τρεις εξεταστικές βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα μας»

Ν. Ρωμανός: «H Βουλή θα αποφασίσει για μείζονα ζητήματα – Τρεις εξεταστικές βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα μας»

Ανοιχτό παράθυρο για τη διενέργεια τριών προκαταρκτικών εξεταστικών άφησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «δεν θα κάνουμε τη Βουλή βιομηχανία εξεταστικών», αλλά και τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως «θα πάει μέχρι τέλους» την υπόθεση Novartis, ο κ. Ρωμανός είπε:

«Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι όταν έρχεται κάτι στη Βουλή, θα εξετάζεται, με ξεκάθαρη διάκριση εξουσιών.

Υπάρχουν 2-3 θέματα ψηλά στην ατζέντα μας. Η Novartis, το εξάμηνο Βαρουφάκη και οι ΜΚΟ/μεταναστευτικό».

«Ο Κ. Μητσοτάκης στην ίδια τοποθέτηση μίλησε για συγκεκριμένες υποθέσεις που όταν και αν έρθουν στη Βουλή, η βουλή θα αποφασίσει βάσει της πλειοψηφίας. Προχωράμε αλλά δεν ξεχνάμε», υπογράμμισε.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis, τόνισε: «Είναι η βασική θέση μας ότι πρόκειται περί σκευωρίας, έτσι πήγαμε στις εκλογές, λέγοντας όλα στο φως. Πρόκειται για τρία μείζονα ζητήματα και η Βουλή θα αποφασίσει τι θα γίνει».

Αναφερόμενος στο εξάμηνο Βαρουφάκη, σχολίασε τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά που έχει διχάσει τον κόσμο, προτρέποντας όποιον τη δει «να διαβάσει και το βιβλίου της Βαρβιτσιώτη».

Μιλώντας για το Μετρό Θεσσαλονίκης, είπε: «Τον Φεβρουάριο του 2014 το ΥΠΠΟ πήρε απόφαση για επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων. Τον Ιούνιο του 2014 η Μπουτάρης κάνει προσφυγή στο ΣτΕ κατά της απόφασης. Αυτή τη στάση Μπουτάρη υιοθέτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον Νοέμβριο του 2016 το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή Μπουτάρη».

«Δεν θέλουμε να εγκαινιάζουμε μουσαμάδες. Θέλουμε να γίνει το καλύτερο για τα αρχαία και την πόλη. Μην μας κουνάει το δάχτυλο για τα αρχαία ο ΣΥΡΙΖΑ. Το 2023 θα είναι έτοιμο», ενώ αναφερόμενος στον πρώην δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει άδικο. Το έχει πάρει πατριωτικά, γιατί το έθεσε εξαρχής ψηλά στην ατζέντα. Δεν τα λέω εγώ, του ΣτΕ αποφάσεις είναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.