Ο βουλευτής της ΝΔ περιγράφει την προσπάθειά του να σώσει τη γυναίκα (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ περιγράφει την προσπάθειά του να σώσει τη γυναίκα (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας προσπάθησε το βράδυ της Πέμπτης να σώσει μία γυναίκα που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο Βόλο, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και γιατρός, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για τις στιγμές που έζησε προσπαθώντας να βοηθήσει τη γυναίκα, η οποία τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

«Δεν είχε σφυγμό, δεν είχε αισθήσεις, δεν λειτουργούσαν αντανακλαστικά. Ξεκινήσαμε τις καρδιακές μαλάξεις. Μετά από λίγο ανέκτησε, αυτόματη δική της αναπνοή και είχε και τις κόρες που ανταποκρίθηκαν. Αυτό και ανθρωπίνως μας έδωσε λίγο θάρρος» αναφέρει ο κ. Μαραβέγιας και συνεχίζει:

«Και φώναζε: “μαμά μαμά μαμά”. Κατεβάζει τη μητέρα του. Η κυρία ήταν λιπόθυμη. Και φώναζε και ήρθε εδώ και είπε βοηθήστε τη μητέρα μου» αναφέρει μία αυτόπτης μάρτυρας στον Alpha.

Η 72χρονη γυναίκα δεν ένιωσε καλά και για αυτό ο γιος της, προσπάθησε την μεταφέρει σε ιδιώτη γιατρό. Ωστόσο, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις και τότε ο γιος της σταμάτησε το αυτοκίνητο, την έβγαλε έξω και φώναξε σε βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rZEAY4rN4Qs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.