ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έλενα Ράπτη: «Μήπως είναι σαδισμός να κάνει κάποιος τον σταυρό του… »

Έλενα Ράπτη: «Μήπως είναι σαδισμός να κάνει κάποιος τον σταυρό του… »

«Μήπως είναι σαδισμός να κάνει κάποιος τον σταυρό του επειδή τυχαίνει να ζει δίπλα σε μια κοινότητα προσφύγων μουσουλμάνων;»

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, με άρθρο της, απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, με αφορμή της δήλωσή του για το «μπάρμπεκιου» δίπλα σε δομές προσφύγων και μεταναστών.

«Να υποθέσουμε πως είναι εξίσου ποινικά κολάσιμος σαδισμός να κυκλοφορούν οι Ελληνίδες με τα αμάνικα δίπλα στα κέντρα φιλοξενίας, πόσο μάλλον μέσα σε αυτά;

Μήπως είναι επίσης σαδισμός να κάνει κάποιος τον σταυρό του επειδή τυχαίνει να ζει δίπλα σε μια κοινότητα προσφύγων μουσουλμάνων;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μήπως ενοχλούν αισθητικά και οι εκκλησίες, η σημαία, οι παραδόσεις; Μήπως να δημιουργήσουμε ζώνες απαγόρευσης κατανάλωσης χοιρινού σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από τα κέντρα φιλοξενίας;», σχολιάζει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ράπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.