ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαμαρτύρονται τα «πρόβατα» στην ΚΟ της ΝΔ για την συμπεριφορά των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών

Διαμαρτύρονται τα «πρόβατα» στην ΚΟ της ΝΔ για την συμπεριφορά των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών

Εντονες αντιδράσεις από την αλαζονεία που επιδεικνύουν απέναντί τους οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, καταγράφονται πλέον από βουλευτές της ΝΔ, με σοβαρότερο επεισόδιο την επίθεση κατά της «υπερκομματικής» (αφού είναι παρούσα με όλες τις κυβερνήσεις) εξωκοινοβουλευτικής υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, που αδιαφορεί παντελώς για την ύπαρξη των ανθρώπων που έστειλαν τη ΝΔ στην εξουσία (άλλωστε η ίδια δεν είναι ΝΔ).

Αλλωστε είναι πλέον σύνηθες στη ΝΔ, οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί να αδιαφορούν τελείως για τους βουλευτές του κόμματος, τους οποίους απλά αντιμετωπίζουν, όπως και η ηγεσία του κόμματος, άλλωστε, ως «πρόβατα ψηφοφορίας».

Υπενθυμίζεται ότι η μισή, περίπου κυβέρνηση, απαρτίζεται από εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, οι οποίοι συνομιλούν μόνο με το πρωθυπουργικό γραφείο που τους έκανε υπουργούς και όλους τους άλλους τους «γράφουν» κανονικά.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Χαρακόπουλος και Δημήτρη Μαρκόπουλος δικαιολογημένα καταφέρθηκαν δημοσίως κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη που δεν τους ενημέρωσε για τις συναντήσεις και τις επαφές που γίνονται στην εκλογική τους περιφέρεια.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, έδωσε τη δική του συμβουλή στην Λίνα Μενδώνης με την επί δέκα έτη θητεία στο υπουργείο Πολιτισμού, το μεγάλο ερευνητικό έργο και τις σημαντικές ανακοινώσεις διεθνώς για θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς και αρχαιολογίας… «Συμβουλή προς την εξαιρετική εξωκοινοβουλευτική υπουργό κυρία Μενδώνη. Εκτός από τη Λάρισα που δεν ενημέρωσε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο κι άλλους βουλευτές για την επίσκεψη της, καλό θα ήταν να ενημέρωνε κι εμάς της Β Πειραιά στην απροειδοποίητη επίσκεψη της στο νησί της Σαλαμίνας.

Εκτός του ότι θα μάθει πολλά για τον αγώνα που δώσαμε να βγει η ΝΔ πρώτη κι αυτοδύναμη (άρα και να γίνει η ίδια υπουργός), θα της δείχναμε και τις ομορφιές του νησιού. Κυρία υπουργέ είμαστε δίπλα σας. Αν φυσικά το θέλετε».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κύριος Μαρκόπουλος υπογραμμίζει το γεγονός ότι η Λίνα Μενδώνη είναι εξωκοινοβουλευτική υπουργός. Μάλιστα τραβώντας το ακόμα παραπέρα, δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο βουλευτής «Στη Σαλαμίνα έχουμε πολύ ωραίο ψαράκι. Δεν θα έπρεπε να μας ειδοποιήσει να της δείξουμε το νησί και να ενημερωθούμε για το τι θέλει η υπουργός να κάνει στο νησί;

Κακώς η κ. Μενδώνη δεν μας ενημέρωσε, θα μπορούσαμε κι εμείς να την ενημερώσουμε για τα προβλήματα του τόπου. Την τιμώ, ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά, γνωρίζω ότι έχει λύσει θέματα, όμως δεν μπορούμε εμείς που δώσαμε τη μάχη να μην ερωτόμαστε ή να μην ασχολούμαστε. Αυτό επισήμανα με τρόπο ευγενικό για να μην επαναληφθεί». Η τελευταία φράση αποτελεί μια σαφή σύσταση και προειδοποιητική βολή μαζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο κύριος Χαρακόπουλος αρκέστηκε σε ένα απλό τουίτ χωρίς προειδοποιήσεις: «Πληροφορήθηκα, δυστυχώς από τα ΜΜΕ, την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στην Λάρισα. Έστω, εκ των υστέρων, εύχομαι να ήταν αποδοτική και να έτυχε της δέουσας φιλοξενίας με τη συνοδεία της». Αν η σκέπη του κόμματος αρχίζει να βαραίνει τόσο τους υπουργούς τότε η επιστροφή στην κανονικότητα θα σημαίνει επιστροφή σε όλες τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος που το νέο επιτελικό κράτος θέλει να ξεπεράσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.