ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μ.Λαζαρίδης: «Τσαμπουκάδες και μαγκιές σε αυτήν την κυβέρνηση δεν περνάνε»

Μ.Λαζαρίδης: «Τσαμπουκάδες και μαγκιές σε αυτήν την κυβέρνηση δεν περνάνε»

«Τσαμπουκάδες και μαγκιές σε αυτήν την κυβέρνηση δεν περνάνε», απάντησε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, στις δηλώσεις του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών για την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης σε εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τ/σ ΣΚΑΪ, είπε: «Επειδή έχω καταγωγή από τη Σεβάστεια του Πόντου, τσαμπουκάδες και μαγκιές σε αυτήν την κυβέρνηση δεν περνάνε. Και να ξέρουν στην Τουρκία, ότι πρόθεσή μας είναι η διεθνοποίηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού», κάτι που επανέλαβε την Παρασκευή κ. Μητσοτάκης».

Όσον αφορά στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε την ισχυροποίηση της διεθνούς θέσης της χώρας μας, σημειώνοντας ενδεικτικά την καταδίκη του μνημονίου Τουρκίας και Λιβύης από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, το Ισραήλ, την ΕΕ και την Αίγυπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης «η κυβέρνηση πορεύεται με βάση το διεθνές δίκαιο, αναβαθμίζει τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Πολεμικής μας Αεροπορίας -και μάλιστα είμαι εισηγητής στο σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας- και είμαστε ανοιχτοί στο γόνιμο διάλογο, αλλά κλειστοί στη άγονη υποχώρηση. Αυτός είναι ο πατριωτισμός της ευθύνης που αυτή η κυβέρνηση πρεσβεύει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.