ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.: «Έχρισε» τον Μάκη Βορίδη μελλοντικό πρωθυπουργό

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.: «Έχρισε» τον Μάκη Βορίδη μελλοντικό πρωθυπουργό

Μελλοντικό πρωθυπουργό «έχρισε» από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός τον Μάκη Βορίδη προς μεγάλη έκπληξη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν μέσα στο κοινοβούλιο και παρακολουθούσαν την συζήτηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης για τα αγροτικά έλεγαν στον Μάκη Βορίδη ότι του είναι «στενό το κοστούμι» του υπουργού Γεωργίας. Ο κ. Βορίδης στην απάντηση του ανέφερε ότι θεωρεί τιμητική την θέση που κατέχει και πως δεν είναι καθόλου «στενό το κοστούμι» του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έκπληξη όμως λίγο αργότερα έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος όχι μόνο αναγνώρισε όπως είπε ηγετικές ικανότητες στον κ. Βορίδη αλλά τον συνέκρινε και με τον Κώστα Σημίτη λέγοντας ότι «και ο Κώστας Σημίτης από υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε και μετά έγινε πρωθυπουργός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.