ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μπογδάνος: «ΠτΔ αυτός που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού;»

Κ.Μπογδάνος: «ΠτΔ αυτός που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού;»

Μία ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook είδηση σύμφωνα με την οποία ο Λουκάς Παπαδήμος είναι το φαβορί για την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας κάνοντας το εξής σχόλιο: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

Η ανάρτηση του Κ. Μπογδάνου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει την πλήρη ευθύνη που τον ανέχεται

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου ήταν έντονη καθώς με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. «Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ίδιο σχόλιο ο Μπογδάνος απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο σχόλιο ο νυν βουλευτής της ΝΔ είχε απολυθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο τότε παρουσιαστής – και ενώ ο κ. Παπαδήμος βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο, μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχθεί – δήλωσε: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι δεν έχει πάει να του πει ένα γεια». Η δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη για τις «ανάρμοστες αναφορές» και λίγο αργότερα απέλυσε τον Κ. Μπογδάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.