Στέλιος Πέτσας: «Ο Λευτέρης Αυγενάκης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού»

Στέλιος Πέτσας: «Ο Λευτέρης Αυγενάκης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού»

Στο παρασκηνιακές εξελίξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «ο κ. Αυγενάκης είναι ο υφυπουργός ο αρμόδιος για το θέμα, όμως στοχοποιήθηκε και από τους δύο ποδοσφαιρικούς συλλόγους ας πούμε που ήταν η αφορμή για να γίνει το θέμα. Οπότε δεν χρειάζεται ένα πρόσωπο να έχει μια κακοπιστία σε αυτό που πάμε να κάνουμε και δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε οποιαδήποτε κακοπιστία από καμία πλευρά. Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, αλλά δεν θέλουμε να μονοπωλήσει το θέμα το πρόσωπο που θα είναι στις συζητήσεις με τους ανθρώπου της UEFA και της FIFA, αλλά η ουσία», συμπλήρωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Χρειάζεται απόλυτη προστασία της α’ κατοικίας;
Αναφορικά με το θέμα των πλειστηριασμών και της δήλωσης του Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι «ο κ. Γεωργιάδης τοποθετήθηκε το πρωί αλλά εγώ θέλω να εστιάσω την προσοχή των ακροατών σε δύο θέματα. Πρώτον, η λέξη κλειδί για τη διαφορά της άποψης είναι η λέξη απόλυτη. Χρειάζεται απόλυτη προστασία της Α κατοικίας; Αυτό είναι το διακύβευμα. Ρωτάω και όσους μας ακούνε, κάποιος που έχει πολλά εκατομμύρια καταθέσεων στις τράπεζες, άλλα ακίνητα στη Μύκονο ή σε άλλους τουριστικούς προορισμούς, πρέπει να προστατεύεται απόλυτα η πρώτη του κατοικία; Εμείς θέλουμε να προστατεύσουμε είναι η απάντηση, η δική μας τουλάχιστον, αυτούς που έχουν ανάγκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ελλάδα πάντα με ψύχραιμη αντιμετώπιση κάνει αυτό που πρέπει για να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Εν προκειμένω η φρεγάτα “Νικηφόρος Φωκάς” προσέγγισε το σημείο πολύ γρήγορα και αυτό ήταν δυνατό να γίνει γιατί έχουμε τον σχεδιασμό να το κινητοποιήσουμε. Ήταν στην Κάρπαθο η φρεγάτα, δεν ήταν στη Σαλαμίνα, άρα μπορούσε να είναι γρήγορα εκεί. Είχαμε την πληροφόρηση που έπρεπε να έχουμε από τις πρώτες πρωινές ώρες, υπήρχε ενημέρωση του Πρωθυπουργού, τακτική ενημέρωση για να δούμε πώς εξελίσσεται η υπόθεση και τελικά η ψυχραιμία είναι αυτή που πρυτάνευσε ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση αυτού του φαινομένου μέχρι να αποχωρήσει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος προς τα ανατολικά» υπογράμμισε σχετικά με το Ορούτς Ρέιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.