Ο Γ.Λοβέρδος περιγράφει την πτώση του Γιώργου Παπανδρέου από την καρέκλα – «Ήταν χαλασμένο το έδρανο»

Ο Γ.Λοβέρδος περιγράφει την πτώση του Γιώργου Παπανδρέου από την καρέκλα – «Ήταν χαλασμένο το έδρανο»

Μπροστά στο απρόοπτο, όταν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου έπεσε από την καρέκλα του στη Βουλή, ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος περιέγραψε μεταξύ άλλων το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», ενώ αποκάλυψε και τα λόγια που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου λίγο μετά την πτώση του.

«Ας μην τον αδικούμε γιατί κάποιοι πήγαν να το εκμεταλλευτούν για να πουν ότι είναι επιρρεπής στα ατυχήματα», είπε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η αλήθεια είναι ότι στην Αίθουσα αυτή που γίνεται η συνεδρίαση είμαστε στην ίδια επιτροπή με τον Γ. Παπανδρέου, των Μορφωτικών Υποθέσεων. Είχαμε μία πρωινή και μία βραδινή συνεδρίαση», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος τονίζοντας ότι στην πρωινή συνεδρίαση τα πίσω έδρανα δεν είναι καθόλου βολικά, αφού όπως υποστήριξε θα μπορούσε να το είχε σπάσει και ο ίδιος.

«Είχε πρόβλημα ένα έδρανο. Από το πρωί, είχε γλιστρήσει κι άλλος βουλευτής και είχε ζητήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής και από την τεχνική υπηρεσία να διορθωθεί. Έτσι, όσοι ήμασταν από την πρωινή συνεδρίαση το ξέραμε».

Για την πτώση του Γιώργου Παπανδρέου

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό για το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου, ο Γιάννης Λοβέρδος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Στη βραδινή συνεδρίαση ο κ. Παπανδρέου ήρθε αργοπορημένος. Ήταν λίγοι βουλευτές εκείνη την ώρα στην Αίθουσα, πήγε να καθίσει ο κ. Παπανδρέου και κάθισε στο χαλασμένο. Και ακούστηκε ξαφνικά ένα «μπραφ», «μπαμ»… Έπεσε κάτω αφού ήταν σπασμένο. Υπήρξε μια θυμηδία, στην αρχή υπήρξε ανησυχία αν έπαθε κάτι ο άνθρωπος, δεν έπαθε γιατί αμέσως σηκώθηκε. Μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν είναι και κανένας χοντρός να το σπάσει». Λέω εγώ, όπως βλέπετε δεν είχα πάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μην σας νοιάζει καθόλου, είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες. Έχω καθίσει σε πολλές», ήταν τα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.