Ντ.Μπακογιάννη: «Ο κ. Μουτζούρης δεν μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο του – Θα έπρεπε να παραιτηθεί»

Ντ.Μπακογιάννη: «Ο κ. Μουτζούρης δεν μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο του – Θα έπρεπε να παραιτηθεί»

Με βαριές εκφράσεις αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σε ερώτηση αν συμφωνεί με τον αποκλεισμό του κ. Μουτζούρη από τον διάλογο, μετά τις χυδαίες εκφράσεις κατά του Πρωθυπουργού, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι συμφωνεί απολύτως με την απόφαση της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνομιλεί με έναν άνθρωπο που κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι ένα καραγκιοζιλίκι απίστευτο. Θυμάστε που παλιά στο γήπεδο φωνάζαμε “έμπαινε Γιούτσο”; Αυτός μαζεύει τριάντα ανθρώπους γύρω του και κάνει παράσταση και ζει τον μύθο του», τόνισε η κ. Μπακογιάννη και εξέφρασε την ικανοποίησή της που η Νέα Δημοκρατία δεν τον είχε στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Δικαιωνόμαστε. Γιατί αυτό τον λαϊκίστικο λόγο τον είχε και προεκλογικά ο κ. Μουτζούρης. Τώρα τον κορυφώνει βέβαια. Δεν μπορεί να θεωρείται σοβαρός συνομιλητής», υπογράμμισε.

Μπακογιάννη: Ο κ. Μουτζούρης δεν μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε ερώτηση αν ο κ. Μουτζούρης θα έπρεπε να παραιτηθεί, η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι αυτή είναι η γνώμη της προσθέτοντας: «Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να παραιτηθεί αλλά δεν νομίζω ότι θα λάβει υπόψη τη γνώμη μου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο του σε αυτή τη φάση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.