ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Έβρου Λεωνίδας Λυμπερακίδης

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Έβρου Λεωνίδας Λυμπερακίδης

Ο πρώην βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία, Λεωνίδας Λυμπερακίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην βουλευτή.

“Εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πρώην βουλευτή Έβρου Λεωνίδα Λυμπερακίδη. Ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης υπηρέτησε με πίστη και αγάπη την παράταξη.

Εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1993, 1996 και 2000 εκπροσωπώντας πάντα τον αγαπημένο του Έβρο. Ο εκλιπών είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα που είχε ως κίνητρο την αγάπη για το συνάνθρωπο και τον τόπο του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Γεννήθηκε στο Σουφλί το 1945. Σπούδασε οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εγκαταστάθηκε στο Διδυμότειχο όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, όπως αναφέρει το evros-news.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα όμως ήταν έντονα πολιτικοποιημένο άτομο και ασχολήθηκε με την Τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Το 1993 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Έβρου αν και το κόμμα του έχασε τις εκλογές, ενώ επανεξελέγη τόσο το 1996 όσο και το 2000, εκπροσωπώντας το νομό Έβρου. Το 2004 δεν εκλέχθηκε και στη συνέχεια αποχώρησε από την ενεργό πολιτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.